berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Loading...

Friday, 24 February 2017

Jom Lihat Kenderaan Mewah Pelajar-Pelajar Universiti Di Dubai

No comments :
Anda suka kereta? Kami mempunyai banyak gambar-gambar yang diambil oleh pelajar di tempat letak kereta Universiti Amerika Dubai. Reddit pengguna Squirrelnelius , nama sebenar Meeka Nasser, meletakkan gambar-gambar kereta yang menakjubkan yang dimiliki oleh pelajar-pelajar yang menghadiri pusat pengajian di Timur Tengah.

Saya tahu Dubai adalah penuh sesak dengan orang kaya , tetapi hanya melihat semua kereta-kereta yang diletakkan di satu tempat agak sukar dipercayai. Anda boleh melihat Rolls -Royce, Ferrari , Bentley Continental GT, Mercedes yang krom merah di kalangan beratus-ratus kenderaan mewah lain. Malah, anda boleh melihat Maserati ditinggalkan di satu sudut tempat letak kereta . Nasser berkata Cayennes dan Range Rovers adalah murah dozen , beliau hanya memasukkan beberapa gambar daripada mereka dalam album.

Nasser adalah seorang pelajar di Universiti Amerika Dubai. Tujuannya adalah untuk menunjukkan kepada dunia yang pelbagai model dipamerkan di sekolahnya. "Kereta-kereta yang pelajar di sini hanya lucu, " katanya. "Jika saya pulang ke rumah di Kanada , kereta saya akan dianggap bagus, tetapi di sini tiada siapa yang melihatan dua kali di. "

No comments :

Loading...
Jangan Lupa Like ya
×