dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Jangan Terkejut Lihat Wanita Ini Berubah Jadi Lelaki Kerana Ketagihan Steroid


Di antara penggunaan ubat-ubat untuk meningkatkan prestasi, Candice memilih kepada steroid. Ia kini berubah secara fizikal menjadi lelaki selepas melakukan penyalahgunaan steroid.

Candice yang dulunya cantik dengan rambut perangnya, kini berubah menjadi lelaki berbadan tegap dengan rambut hitam, badan tegapnya mampu disandingkan dengan pelakon Arnold Schwarzenegger dan banyak di tumbuhi bulu dada dan angota bahagian bawahnya.

Candice tidak pernah menyangka bahawa dirinya akan menjadi sangat maskulin ketika pertama kali memakan ubat-ubatan tersebut, tetapi ia mengatakan bahawa sekarang sudah terlalu terlambat bagi dirinya untuk berhenti.

"Ini di luar rencana saya", ujarnya di salah satu adegan dalam filem dokumentari tersebut. "Saya tidak sedar ketika memutuskan ingin mengubah diri saya dari seorang wanita menjadi seorang lelaki."

Kesan sampingan yang dialami Candice sudah sangat parah, seiring dengan rambut dan jerawat yang tumbuh secara berlebihan, kemaluannya pun telah membengkak, sehingga kelihatan menyerupai organ intim lelaki. Kini payudaranya juga telah berubah menjadi otot-otot dada pectoral khas bina badan lelaki.

"Payudara saya kini sudah tidak berisi lagi, mungkin sudah tidak seindah dulu, tapi aku suka." Candice tidak mahu untuk menamatkan pengambilannya terhadap steroid. "Aku pikir itu malah hanya akan membahayakan diriku."

"Steroid membuat saya dapat mengubah tubuh sebagaimana yang saya inginkan, ia memberikan saya peluang untuk hidup di luar yang saya impikan" ujar Candice.


0 Komentar untuk "Jangan Terkejut Lihat Wanita Ini Berubah Jadi Lelaki Kerana Ketagihan Steroid "

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info