dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Rahsia Di Sebalik Kecantikan Wanita Ini Yang Pasti Mengejutkan Anda

Parasnya anggun dan lembut. Tatapan matanya menawan, hidungnya mancung dan tersenyum. Namun sayang ... dia adalah seorang LELAKI. Sebelum ini kita dikejutkan oleh kecantikan Yiming Zhao dan kini sudah muncul lagi fenomena lelaki cantik bernama Xiao Can. Foto lelaki ini merebak keseluruh alam maya membuat banyak pengguna internet di China terpegun.

Begitu cantiknya sampai belum ada yang sedar bahawa dia sebenarnya adalah seorang lelaki. Bahkan, mereka menyifatkan foto kecantikannya dengan sebutan 'kecantikan tiada tara'. Namun semua berubah semenjak orang ramai melawat blog peribadinya. Begitu juga instagram Xiao Can.
Akhirnya terkuak bahawa Xiao Can sebenarnya adalah lelaki. Beliau berusia 21 tahun dan jangan salah, ia bukan hanya cantik kerana makeup. Namun juga cantik tanpa menggunakan makeup, tidak ada isu pembedahan plastik.

Namun tidak banyak maklumat yang boleh didapati androgyny ini. Tak ada maklumat tentang tujuannya menggunakan makeup, profesian dan banyak hal lain tentang kehidupan peribadinya secara khusus.


0 Komentar untuk "Rahsia Di Sebalik Kecantikan Wanita Ini Yang Pasti Mengejutkan Anda"

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info