dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Hanya Di China Semangat Pelajar Yang Memang Sukar Di Percayai

Gambar yang diambil pada kira-kira 7:40, kelihatan orang ramai yang membentuk barisan panjang.  Mereka beratur panjang bukan untuk mendapatkan tiket konsert K-pop atau iPhone percuma. Mereka ini semua beratur panjang untuk memasuki pintu perpustakaan di China.

Apa yang anda lihat adalah pelajar dari Nanjing University of Finance and Economics beratur, bukan untuk makanan percuma, tetapi untuk mendapat tempat di perpustakaan supaya mereka boleh belajar untuk pusingan akhir peperiksaan mereka! Dengan suhu sejuk yang jatuh kepada 2 ℃ (35 ° F), rumput dan daun di sekitar bangunan itu semuanya diliputi fros.

Oleh kerana peperiksaan akhir hampir tiba, ramai pelajar mencuba cara yang paling produktif dengan belajar di perpustakaan yang suasana yang lebih hangat. Dalam usaha untuk memenuhi permintaan pelajar, perpustakaan ini telah melanjutkan waktu perpustakaan dan juga menghantar kakitangan untuk menguruskan barisan supaya pelajar boleh masuk ke perpustakaan dalam cara yang teratur.0 Komentar untuk "Hanya Di China Semangat Pelajar Yang Memang Sukar Di Percayai"

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info