dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Jom Lihat Model Cantik Dari Etnik Uighur

Terdapat banyak wanita yang menarik di dunia ini, sebahagian besar daripada yang boleh dibahagikan kepada dua kategori: yang super comel yang boleh membuat hati cair dan menarik..

Gul Nazar (古力 娜扎), model etnik Uighur berusia 19 tahun dan pelakon yang cantik, beliau telah memperolehi nama samaran "The Uyghur Venus,".

Gul Nazar dilahirkan dan dibesarkan di Wilayah Autonomi Xinjiang Uighur China, wilayah kepada penduduk terbesar Uyghur, kumpulan minoriti etnik Tengah yang menjadi sorotan antarabangsa pada tahun-tahun kebelakangan ini selepas penunjuk perasaan melakukan keganasan dalam perjuangan mereka untuk kemerdekaan Uyghur .

Beliau berasal dari keluarga yang sangat tradisional dan tidak boleh bercakap atau menulis Mandarin sehingga dia berumur 8 tahun.

Dalam temu bual dengan media tempatan, Gul mengakui bahawa ibunya tidak mahu beliau menjadi model dan menjalani kehidupan yang normal.

Tetapi industri yang tidak akan membiarkan seorang gadis yang cantik ini di biarkan begitu sahaja: Gul telah diintip ketika berumur 16 tahun dan mula menjadi model sambilan semasa di sekolah tinggi.

Berjuang untuk berehat selepas tamat pengajian, dia bersara daripada dunia peragaan setahun kemudian apabila dia membuat keputusan untuk mencuba nasib dalam Akademi Filem Beijing, yang telah menghasilkan beberapa alumni yang diiktiraf di peringkat antarabangsa seperti pelakon Zhao Wei dan pengarah Chen Kaige. Beliau lulus dengan cemerlang dan dan di senaraikan drama TV selepas pendaftaran.0 Komentar untuk "Jom Lihat Model Cantik Dari Etnik Uighur "

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info