dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Kisah Yang Begitu Menarik Pemuzik Jalanan Dan Seekor Kucing

Cerita yang luar biasa persahabatan antara pemzik jalanan dan kucing. Pemuzik di London, seperti di kebanyakan tempat di dunia, terdapat watak-watak yang hidup bekerja jalan-jalan yang berpendapatan, watak-watak daripada semua peringkat umur, warna dan bau.

Ahli muzik, yang bernama James, mempunyai hubungan mesra luarbiasa bersama kucing yang membuat konsert jalanan. James memainkan gitar dan menyanyi di jalan, dan Bob (kucing) duduk berhampiran ... mengiu: D

Lebih menarik lagi, pemuzik jalanan ini juga menulis sebuah buku yang menceritakan kisah-kisah beliau dan  haiwan kesayangan beliau. Pada awal buku ini, dia menulis bahawa dia tidak dapat membayangkan bagaimana pertemuan ini akan mengubah hidupnya. Persahabatan dengan kucing yang menyembuhkan beberapa trauma emosi. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, Bob telah membantu memberi James kekuatan untuk menjauhi dari pengaruh dadah, membawa beliau untuk berusaha mendapatkan wang dan mengembalikan hidupnya ke landasan.0 Komentar untuk "Kisah Yang Begitu Menarik Pemuzik Jalanan Dan Seekor Kucing"

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info