dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Inilah Lelaki Paling Popular Di Jepun Suka Pakai Baju PerempuanSeperti yang kita lihat di salah satu watak yang paling ikonik di Tokyo, Hideaki Kobayashi, yang lebih dikenali sebagai "Sailor Saman Old Man" atau lelaki yang pelik memakai pakaian seragam murid.

Sebahagian daripada anda mungkin tahu, pakaian seragam murid sangat popular di Jepun, tetapi kebanyakannya ia adalah gadis-gadis yang memakai . Seorang lelaki memutuskan untuk menjadikan trend fesyen dan mula memakai pakaian itu , di beberapa tempat yang paling sesak di Tokyo. Hideaki Kobayashi adalah salah satu daripada jurugambar cosplay paling berpengalaman Jepun, bermakna dia telah menghadiri anime dan acara-acara bertemakan permainan video selama lebih satu dekad, mengambil gambar orang berpakaian seperti watak-watak kegemaran mereka.

Kod pakaian mewah mesti disapu beliau, kerana dia mula membuat penampilan dalam pelayar gaya seragam sekolah yang kini terkenal. Dia kelihatan pelik untuk di melihat walaupun pada menunjukkan cosplay, tetapi Hideaki memutuskan untuk mengambil satu langkah ke hadapan dan memakai pakaian seragam girly di mana sahaja dia pergi. Di dunia Barat, kebanyakan orang mungkin akan terkejut dan jijik di sisi seorang lelaki berbulu berjalan di sekitar bandar dalam pakaian seragam murid, tetapi tidak di Jepun. Di sini, Sailor Saman Old Man menjadi selebriti internet, dicari oleh anak-anak muda yang mahu mengambil gambar dengan beliau dan meletak dalam talian untuk semua orang melihat. Dia juga berbual tentang dikerumuni untuk gambar "seperti seorang selebriti popular", di Facebook.0 Komentar untuk "Inilah Lelaki Paling Popular Di Jepun Suka Pakai Baju Perempuan"

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info