dairishare

berita,info,sejarah,pelik,seram,unik,gambar,lawak,hiburan

Tanduk Misteri Tumbuh Pada Leher Lelaki Dari China

Selama lebih dari 30 tahun, seorang lelaki di China telah hidup dengan tanduk yang tumbuh keluar dari lehernya. Li Zhibing, 62 tahun, dari Shiyan di Wilayah Hubei, mengatakan bahawa pertumbuhan yang tidak biasa pertama kali muncul di lehernya pada tahun 1980. Sejak itu, tanduk telah membesar dengan pantas yang membimbangkan.

Keinginan terbesar Li adalah untuk mengetahui lebih lanjut tentang tanduk misteri dan apa yang menyebabkannya tumbuh. Sebelum ini, beliau telah pergi ke doktor tempatan yang merawat dengan menggunakan herba dari pergunungan. Tapi Li sekarang mengesyaki bahawa rawatan ini benar-benar membuat tanduk tumbuh lebih cepat. Yang terpanjang, tanduk telah tumbuh hingga 15 sentimeter tegak lurus dari tengkuknya. Dan bila terlalu lama, lehernya akan membengkak dan menyebabkan demam. Jadi dia perlu memotongnya dari masa ke masa.

Menurut Li, tanduk tidak banyak menyusahkan, kecuali ketika dia mencuci rambutnya atau berpakaian. Tentu saja, menyebabkan agak menyakitkan. Ia kelihatan cukup mirip dengan rasuk kayu, yang merupakan hal yang aneh tumbuh keluar dari tubuh manusia. Beberapa orang menduga bahawa anomali Li mungkin tanduk kulit. Tanduk ini diketahui kadang-kadang menyerupai kayu atau karang. Ianya terbentuk dari keratin deposit protein tertumpu, dan seringkali ganas atau jinak.

0 Komentar untuk "Tanduk Misteri Tumbuh Pada Leher Lelaki Dari China"

Google+ Followers

Jangan Lupa Like ya
×
 
Copyright © 2014 dairishare - All Rights Reserved
Template By Catatan Info